Spill Gratis

Skaperen av Prinsesser (Disney)

Spillet av Disney

Skaperen av Prinsesser (Disney)

Skaperen av Prinsesser (Disney) Vurdering: 5/10

Skaperen av Prinsesser (Disney) spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, vil du være i stand til å lage Princess Giselle som du liker, endre hudfarge, hennes krage, hennes frisyre, kjolen, hennes øyne, og alle funksjonene som definerer en person. Du vil være i stand til å endre seg fra formen hennes til farge henne. Gjør prinsessen Giselle ser ut som deg, og deretter skrive deg skapelse å vise den til vennene dine.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 85335 ganger. Vurdering 148 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 7036 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 85335 ganger
Skaperen av Prinsesser (Disney)

Filmen Enchanted er en fantasi romantisk-komedie musikal film produsert av Walt Disney Pictures. Tomten fokuserer på Giselle, tvang en Disney Princess fra hennes animerte verden i live-action verden av New York City.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Skaperen av Prinsesser (Disney) for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Skaperen av Prinsesser (Disney). Og husk at dette er et gratis spill som heter Skaperen av Prinsesser (Disney) og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Skaperen av Prinsesser (Disney) er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Skaperen av Prinsesser (Disney) at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Skaperen av Prinsesser (Disney)
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523411
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470992
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634619
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...