Spill Gratis

Dragen og Bueskyttere

Spillet av drager

Dragen og bueskyttere

Dragen og Bueskyttere Vurdering: 5/10

Dragen og bueskyttere spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet er du en drage, og du må ta ekstra obligasjoner, drepe bueskyttere som kan drepe deg med pilene som er skutt av bueskyttere og fange juv dette kastet brannen baller til å drepe deg. Du beveger musen for å fortrenge og du puls venstre knappers mus å drepe bueskyttere.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 44247 ganger. Vurdering 372 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1518 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 44247 ganger
Dragen og Bueskyttere

drager, bueskyttere, daler,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Dragen og Bueskyttere for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Drager flash spill kalt Dragen og Bueskyttere. Og husk at dette er et gratis spill som heter Dragen og Bueskyttere og det er relatert til Drager. Vårt nye spill Dragen og Bueskyttere er en av de beste spillene i Drager du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Dragen og Bueskyttere at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Dragen og Bueskyttere
BAKSIDE

Drager mest spilte spillene

Måten av Dragen SPILLER ►

Måten av dragen

6
6 av 10 - 3806 stemmer
Spilte
48924
ganger

I dette spillet er du en drage og du har til å konkurrere i den raskest mulig tid, men vær oppmerksom på farer at det er på vei. Du bruker piltastene til å fortrenge og space for å hoppe.

Destructor Dragen SPILLER ►

Destructor dragen

6
6 av 10 - 2388 stemmer
Spilte
48777
ganger

I dette spillet, er du den eneste drage og må lage ildkuler å ødelegge tårn og kontrollsentraler. Du bruker piltastene eller bokstavene W (til opp), A (til venstre), S (til ned) og D (til høyre) for å fortrenge og venstre knapp musen til å angripe.

Forsvareren i Tårnet SPILLER ►

Forsvareren i tårnet

6
6 av 10 - 940 stemmer
Spilte
21732
ganger

I dette spillet, må du forsvare tårnet mot angrep av ninjaene og drager. Du beveger musen musen for å forsvare og du puls venstre knappers mus å angripe dine fiender.