Spill Gratis

Drage Gutt

Spillet av drager

Drage gutt

Drage Gutt Vurdering: 5/10

Drage gutt spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linje spill må du håndtere en gruppe eventyrere, med en veiviser og en kriger, og reise verden rundt, slåss mot forskjellige monstre og fiender.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9956 ganger. Vurdering 2088 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 140 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9956 ganger
Drage Gutt

rpg, rollespill, eventyr, eventyrspill,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Drage Gutt for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Drager flash spill kalt Drage Gutt. Og husk at dette er et gratis spill som heter Drage Gutt og det er relatert til Drager. Vårt nye spill Drage Gutt er en av de beste spillene i Drager du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Drage Gutt at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Drage Gutt
BAKSIDE

Drager mest spilte spillene

Måten av Dragen SPILLER ►

Måten av dragen

6
6 av 10 - 3806 stemmer
Spilte
48799
ganger

I dette spillet er du en drage og du har til å konkurrere i den raskest mulig tid, men vær oppmerksom på farer at det er på vei. Du bruker piltastene til å fortrenge og space for å hoppe.

Destructor Dragen SPILLER ►

Destructor dragen

6
6 av 10 - 2388 stemmer
Spilte
48631
ganger

I dette spillet, er du den eneste drage og må lage ildkuler å ødelegge tårn og kontrollsentraler. Du bruker piltastene eller bokstavene W (til opp), A (til venstre), S (til ned) og D (til høyre) for å fortrenge og venstre knapp musen til å angripe.

Dragen og Bueskyttere SPILLER ►

Dragen og bueskyttere

5
5 av 10 - 1518 stemmer
Spilte
44084
ganger

I dette spillet er du en drage, og du må ta ekstra obligasjoner, drepe bueskyttere som kan drepe deg med pilene som er skutt av bueskyttere og fange juv dette kastet brannen baller til å drepe deg. Du beveger musen for å fortrenge og du puls venstre knappers mus å drepe bueskyttere.