Spill Gratis

Stjel fra Dragen

Spillet av drager

Stjel fra dragen

Stjel fra Dragen Vurdering: 4/10

Stjel fra dragen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linje spill, må du flytte helten din frem og tilbake med venstre og høyre piltast på tastaturet. Målet med spillet er å samle så mye gull fra under dragens som mulig uten å bli brent.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10965 ganger. Vurdering 1896 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 208 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10965 ganger
Stjel fra Dragen

ridder, skattejakt, svart og hvitt spill,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Stjel fra Dragen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Drager flash spill kalt Stjel fra Dragen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Stjel fra Dragen og det er relatert til Drager. Vårt nye spill Stjel fra Dragen er en av de beste spillene i Drager du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Stjel fra Dragen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Stjel fra Dragen
BAKSIDE

Drager mest spilte spillene

Måten av Dragen SPILLER ►

Måten av dragen

6
6 av 10 - 3806 stemmer
Spilte
49153
ganger

I dette spillet er du en drage og du har til å konkurrere i den raskest mulig tid, men vær oppmerksom på farer at det er på vei. Du bruker piltastene til å fortrenge og space for å hoppe.

Destructor Dragen SPILLER ►

Destructor dragen

6
6 av 10 - 2388 stemmer
Spilte
49023
ganger

I dette spillet, er du den eneste drage og må lage ildkuler å ødelegge tårn og kontrollsentraler. Du bruker piltastene eller bokstavene W (til opp), A (til venstre), S (til ned) og D (til høyre) for å fortrenge og venstre knapp musen til å angripe.

Dragen og Bueskyttere SPILLER ►

Dragen og bueskyttere

5
5 av 10 - 1518 stemmer
Spilte
44506
ganger

I dette spillet er du en drage, og du må ta ekstra obligasjoner, drepe bueskyttere som kan drepe deg med pilene som er skutt av bueskyttere og fange juv dette kastet brannen baller til å drepe deg. Du beveger musen for å fortrenge og du puls venstre knappers mus å drepe bueskyttere.