Spill Gratis

3D Kanin Hopping

Spillet av dyr

3d kanin hopping

3D Kanin Hopping Vurdering: 6/10

3d kanin hopping spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linje 3D-spill du bare må få til det angitte målet flekk på hvert nivå. Du vil spille med en rosa kanin i en rosa verden. Du må krysse mange hindringer og unngå å falle ut av plattformene. Bruk pilene til å styre kaninen og space for å hoppe. Hvis du trykker to ganger, vil du hoppe to ganger, så må du gjøre det på toppen av hoppet. Også, hvis du setter deg selv mot en vegg, vil du kunne klatre det med nøkkelen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7314 ganger. Vurdering 3164 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 30 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7314 ganger
3D Kanin Hopping

3D datagrafikk er grafikk som bruker en tredimensjonal representasjon av geometriske data som er lagret i datamaskinen for utførelsen beregninger og rendring 2D-bilder.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Kanin Hopping for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt 3D Kanin Hopping. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Kanin Hopping og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill 3D Kanin Hopping er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Kanin Hopping at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Kanin Hopping
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137327
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81308
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.