Spill Gratis

Anda Försvarare

Spillet av dyr

Anda försvarare

Anda Försvarare Vurdering: 6/10

Anda försvarare spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Allerede en and må drepe alle aliens. Allerede en sikkerhetsstyrke av et tog. Toget frakter hvite kaniner. Romvesenene ønsker å spise de hvite kaniner. Du har en pistol og skyte deg alle aliens som vises på himmelen for å jakte. Sikte trådkorset og skyter lenge nok til at prosjektilet kommer frem i tide og drepe fiender. Et skytespill der du må fullføre alle aliens før de spiser alle kaninene. Du er et dyr beskytter og har et oppdrag som utdanner dyr når sin destinasjon trygt.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11193 ganger. Vurdering 1800 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 358 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11193 ganger
Anda Försvarare

Romvesenene prøver å ødelegge påsken ved å drepe påske bunnies. Som medlem av bunny forsvar, må du hjelpe transportere bunnies fra by til by, og leverer påskeegg, på spesielle kanin forsvarsstyrke tog, mens beskytte dem fra ekle Aliens. Bare skyte romvesener og samle powerups. Hvis du skyter for mye og pistol vil overopphetes. Forsvare din bunnies fra aliens! Romvesenene ønsker å ødelegge påske og dreper alle de hvite kaniner. Som medlem av forsvaret kraft kaniner, må du ta dyrene fra by til by for å levere påskeegg. Reiser du med en spesiell tog Defense Force bunnies og romvesener angrepet hele tiden å mate kaninene. Din jobb er å beskytte dem fra romvesenene, skyting og samle ekstra våpen som vises på skjermene. Hvis du skyter også, overopphetet pistolen og må vente. Peke og skyte for å avslutte alle aliens.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Anda Försvarare for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Anda Försvarare. Og husk at dette er et gratis spill som heter Anda Försvarare og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Anda Försvarare er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Anda Försvarare at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Anda Försvarare
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137331
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81309
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.