Spill Gratis

Basketball med neshorn

Spillet av dyr

Basketball med neshorn

Basketball med neshorn Vurdering: 5/10

Basketball med neshorn spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet er du et neshorn å spille basketball. En stor spiller. Du må få score så mange kurver i 30 sekunder. For å spille, er bevegelse av musen til å flytte neshorn og venstre knapp for å skyte ballen. Alle neshorn fylle spillefeltet som det mest gøy, høyt og livlig publikum bedre. Spilleren har å bringe ballen nedover banen for å få få ballen gjennom bøylen. Flytt dyret og gjøre det hoppe etter ballen for å nå ønsket høyde.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 13480 ganger. Vurdering 1549 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 288 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 13480 ganger
Basketball med neshorn

Spille basketball spiller med et neshorn. Du må kontrollere dette dyret som beveger seg rundt på skjermen med ballen. Det har å gjøre denne potten på gulvet for å komme til kurven. Du må hoppe og sveve for ballen å nå høyden som trengs for rulle å passere gjennom. Ser ut som andre dyr oppfordrer spilleren med sine hopp og støy. En versjon av en basketball spill online, men bilde mer moro. En stor, klumpete dyr praktiserer en komplisert og utfordrende sport. Vanskelighetsgraden er høy, trenger du all koordinering.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Basketball med neshorn for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Basketball med neshorn. Og husk at dette er et gratis spill som heter Basketball med neshorn og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Basketball med neshorn er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Basketball med neshorn at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Basketball med neshorn
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205057
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137349
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81321
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.