Spill Gratis

Iført en Katt

Spillet av dyr

Iført en katt

Iført en Katt Vurdering: 6/10

Iført en katt spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Liker du dyr? Liker du katter? I dette spillet må du kle en katt. Du har et skap fullt av klær som du kan bruke til å lage et kostyme for kjæledyret ditt. Dressing kjæledyr er en skikk at når det er mer i verden. Dyr elskere vil ønske sine vakre kjæledyr når de går ut. I dette spillet har du bukser, sko, skjørt, hatter, øredobber, halskjeder og til og med bånd til å sette hår på katten din. En original måte og spill moro for alle aldre. Har du noen gang kle katten klærne person?

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 47861 ganger. Vurdering 331 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 3480 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 47861 ganger
Iført en Katt

Kle opp denne herlige pusen og gjøre henne vakrere enn alle vennene hennes. En stor garderobe av klær venter på deg til å skape en unik kjole til katten din. Du har uendelige muligheter når du bruker alle elementer tilgjengelige for deg kostyme. Har spesielle klær for katter. Du kan sette en lue, et skjørt, bukser, sko, halskjede, øredobber eller et skjerf. Klær av mennesker tilpasset til å passe godt til et dyr. Katter er selvgode, så sikker på at hun liker deg opprette et spesielt antrekk for henne. Gjør at katten er dyret mest kjekk.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Iført en Katt for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Iført en Katt. Og husk at dette er et gratis spill som heter Iført en Katt og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Iført en Katt er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Iført en Katt at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Iført en Katt
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205057
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137348
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81320
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.