Spill Gratis

Småkryp

Spillet av dyr

Småkryp

Småkryp Vurdering: 5/10

Småkryp spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er edderkoppen, og du må forsvare territoriet mot alle feilene som spiser hjemme, tre til tre. Du må spare trærne du får å spise! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte rundt på skjermen, og space for å skyte feil. Ikke skyt trærne skal gjøres mindre. Du må drepe alle bugs som mulig før alle trærne i huset spiser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10527 ganger. Vurdering 2206 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 306 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10527 ganger
Småkryp

Spillet å drepe bugs. Du er en edderkopp som trenger å beskytte sitt territorium, at hele tre til tre bugs spiser. Du må skyte for å drepe alle dyrene som dukker opp på skjermen. Du kan flytte kjæledyret rundt på skjermen i alle retninger. Skyt for å drepe bugs. Hver gang du får notater ressurser og flere fiender som går over skjermen. Sikt og skyt med presisjon før du sulte.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Småkryp for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Småkryp. Og husk at dette er et gratis spill som heter Småkryp og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Småkryp er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Småkryp at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Småkryp
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205047
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137332
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81309
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.