Spill Gratis

Charlie Anda

Spillet av dyr

Charlie anda

Charlie Anda Vurdering: 6/10

Charlie anda spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt andebryst heter Charlie.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 205039 ganger. Vurdering 42 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 25350 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 205039 ganger
Charlie Anda

Sett en and har til å reise alle nivåer. Med piltastene duck fører gjennom skogen landskapet fra skjerm til skjerm. De andre dyrene er fiender og prøve å drepe helten vår. Bare trykk kan drepe deg. Du kan hoppe på dyr for å fullføre dem, og du kan også hoppe høyere. Det finnes diamanter og gull mynter som du kan ta for å få ekstra poeng i hvert spill. Hvert nivå har et litt mer vanskelig. En veldig morsomt og avhengighetsskapende spill. Går langt med vår venn anda og samle alt gullet som mulig. Løpe og hoppe gjennom nivåer, samle makt ups og prøver å overleve. Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter og hoppe oppå fiender for å drepe dem.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Charlie Anda for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Charlie Anda. Og husk at dette er et gratis spill som heter Charlie Anda og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Charlie Anda er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Charlie Anda at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Charlie Anda
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137324
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81303
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.

Melaktig SPILLER ►

Melaktig

6
6 av 10 - 3834 stemmer
Spilte
60568
ganger

Melk på kuene før de får også full og eksplodere!