Spill Gratis

Chi-Chi Fisk

Spillet av dyr

Chi-chi fisk

Chi-Chi Fisk Vurdering: 5/10

Chi-chi fisk spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hele verden, i alle hav, sjøliv er i fare på grunn av forurensning produsert av mennesker. Chi-Chi er en veldig spesiell fisk, som han var født med en unik gave å kunne rense korallrev. Instruksjoner: Bruk musa til å spille. Utlevering blå hjerter å øke boble kuler og 9 røde hjerter til å vinne spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 19530 ganger. Vurdering 919 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1850 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 19530 ganger
Chi-Chi Fisk

Chi-Chi, fisk, havet, gift, koraller, skjær,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Chi-Chi Fisk for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Chi-Chi Fisk. Og husk at dette er et gratis spill som heter Chi-Chi Fisk og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Chi-Chi Fisk er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Chi-Chi Fisk at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Chi-Chi Fisk
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25356 stemmer
Spilte
205272
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8396 stemmer
Spilte
137511
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8144 stemmer
Spilte
81498
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.