Spill Gratis

Hvilket Dyr Er Jeg?

Spillet av dyr

Hvilket dyr er jeg?

Hvilket Dyr Er Jeg? Vurdering: 7/10

Hvilket dyr er jeg? spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spillet viser mange bilder av dyr i naturen, men er avkortet og gradvis blir avdekke. Kan du gjette dyret du ser i bildet før tiden løper ut? Prøv det! Dyret i bildet dekket av et kvadrat av farger, er disse malerier forsvinner gradvis viser flere og flere deler av dyret. Når du tror du har identifisert dyret legge inn navn og klikk på Send for å stoppe tiden. Hvis du er riktig vil du tjene poeng. Du har begrenset tid til å løse hvert av bildene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 16554 ganger. Vurdering 1188 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 758 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 16554 ganger
Hvilket Dyr Er Jeg?

Dyr er skjult bak fargede ruter, og du må finne ut hvilket dyr er den i hvert bilde. Det er en kamp mot klokken, passerer tiden fort og du må si hvilket dyr er det som er skjult i hvert bilde. Vanlige dyr, ville dyr og kjæledyr. Du må skrive navnet på dyret i engelsk og klikk på Send-knappen slik at du vet om du har rett eller tar du feil. Hvis du elsker dyr og vet hvordan arter kalles dette spillet ditt.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Hvilket Dyr Er Jeg? for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Hvilket Dyr Er Jeg?. Og husk at dette er et gratis spill som heter Hvilket Dyr Er Jeg? og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Hvilket Dyr Er Jeg? er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Hvilket Dyr Er Jeg? at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Hvilket Dyr Er Jeg?
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205057
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137348
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81320
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.