Spill Gratis

Dyr Kort

Spillet av dyr

Dyr kort

Dyr Kort Vurdering: 6/10

Dyr kort spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dyrene gjemmer seg. Har en gruppe av bokstaver som er rotert. Du må finne de to kortene som har samme dyret bak. Klikk med musen på to kort å snu. Hvis de er samme dyr de to smaksprøver fjernes. Hvis de er forskjellige, blir igjen roterer. Du må prøve å ikke la noen bokstav på skjermen, da har du vunnet. Dyr leke med deg, bjørner, hunder, katter, kaniner, aper og mer. På slutten av spillet vil fortelle deg statistikk over spillet ditt over andre spillere.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 18329 ganger. Vurdering 1066 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 806 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 18329 ganger
Dyr Kort

Spillet dyr, som er i par bak bokstavene. Du må finne de parene som har samme dyret bakfra. Du trenger all din konsentrasjon og hukommelse å slå dette spillet. Det er et klassisk spill av minnet. I enkel versjon av spillet barn kan leke er det bare fire par av dyr. Det er et spill som passer for alle aldre. Fineste kjæledyr å leke med barn. Hvor bra er ditt minne? Du kommer til å huske hvert av tallene. Velg antall kort for å starte og aktivere hjernen din.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Dyr Kort for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Dyr Kort. Og husk at dette er et gratis spill som heter Dyr Kort og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Dyr Kort er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Dyr Kort at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Dyr Kort
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137327
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81308
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.