Spill Gratis

Dyr i Zanzibar

Spillet av dyr

Dyr i zanzibar

Dyr i Zanzibar Vurdering: 3/10

Dyr i zanzibar spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis, enkelt og morsomt online spill om dyr i Zanzibar har tre spilltyper, en for hvert dyr. Bruk musen til å spille. Du må unngå hindringer og samle poeng ved å bevege musen gjennom spilleområdet. Et spill som passer for barn og alle typer spillere.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 24359 ganger. Vurdering 757 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 2020 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 24359 ganger
Dyr i Zanzibar

Zanzibar betyr "kysten av de svarte", og er en del av Tanzania. Det er rikelig med dyreliv der, som dyrene i dette spillet, og det er også mye jakt. Jakt er noe du må unngå i dette spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Dyr i Zanzibar for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Dyr i Zanzibar. Og husk at dette er et gratis spill som heter Dyr i Zanzibar og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Dyr i Zanzibar er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Dyr i Zanzibar at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Dyr i Zanzibar
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205039
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137324
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81303
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.