Spill Gratis

Identifiser Dyr

Spillet av dyr

Identifiser dyr

Identifiser Dyr Vurdering: 6/10

Identifiser dyr spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spillet viser mange bilder av dyr. Kan du gjette dyret du ser i bildet før tiden løper ut? Prøv det! Bildet er dekket av fargede bokser og du må sette navnet på dyret under. Du har begrenset tid til å gjette hvilket dyr det er. Som du vet du må sette navnet. Du må skrive navnet på dyret i engelsk og klikk på send til deg å vite om du har rett eller tar du feil. Du må identifisere alle dyr på kortest mulig tid for å tjene poeng.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 29810 ganger. Vurdering 611 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 1932 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 29810 ganger
Identifiser Dyr

Dette spillet har massevis av bilder av forskjellige dyr. Vil du være i stand til å gjette dyret i bildet før tiden løper ut? Bare prøv! Identifisere spillet dyr. Fotografier av dyr er dekket av noen bilder, og du må gjette gjemmer seg under bord. Jo før jo bedre gjette riktig, tiden går mens du spiller. Du har begrenset tid til å løse hvert bilde. Jo raskere du løse flere poeng får du. Dyr felles med vanlige navn trenger ikke å fortelle de spesielle arter og den vitenskapelige navn, kjent bare som dyret. Navnene må sette dem på engelsk. Identifisere arter av dyr som lurer i hver og en av de fotografier av naturen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Identifiser Dyr for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Identifiser Dyr. Og husk at dette er et gratis spill som heter Identifiser Dyr og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Identifiser Dyr er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Identifiser Dyr at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Identifiser Dyr
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137331
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81309
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.