Spill Gratis

Eventyrlystne Ku

Spillet av dyr

Eventyrlystne ku

Eventyrlystne Ku Vurdering: 5/10

Eventyrlystne ku spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er et virkelig morsomt spill hvor du må styre denne kua. Hjelpe henne få mye melk! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte og mellomromstasten til å fly og holde balansen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 29600 ganger. Vurdering 589 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1520 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 29600 ganger
Eventyrlystne Ku

ku, eventyrlystne, eventyr, morsom lek,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Eventyrlystne Ku for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Eventyrlystne Ku. Og husk at dette er et gratis spill som heter Eventyrlystne Ku og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Eventyrlystne Ku er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Eventyrlystne Ku at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Eventyrlystne Ku
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205039
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137324
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81303
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.