Spill Gratis

Forsvare din Hekker

Spillet av dyr

Forsvare din hekker

Forsvare din Hekker Vurdering: 5/10

Forsvare din hekker spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er en beskyttende mor fugl. Du legger eggene i reiret, og de ​​andre fuglene ønsker å stjele dem. Forsvare reiret mot de blå fugler som ønsker å invadere. Skyte korn å hindre ham fra å nå ranet reir og egg. Du må ha evne til å skyte andre fuglene før de når reiret. Du må peke musen i den retningen du får hver fugl og skyte ved å klikke på musen. Hvis en mais når en fugl som vil angripe reir. Beskytt eggene i dette morsomme spillet fugler tyver.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11383 ganger. Vurdering 1768 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 716 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11383 ganger
Forsvare din Hekker

Fuglevilt. En kvinnelig orange fugl har lagt egg i reiret. Blå fugler er tyver som ønsker å stjele egg av barnet. Du må beskytte såkorn skyte de andre fuglene. Du må være forsiktig med tyver som ser dine fremtidige barn. I skogen er det en stor post der har denne fuglen reir med egg. Skytespill for fuglene ikke kommer til der eggene. Sikker på at du har det gøy hvis du har nok ferdigheter med pekeren til å sikte og skyte. Avskrekker tyver og beskytte det som er ditt.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Forsvare din Hekker for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Forsvare din Hekker. Og husk at dette er et gratis spill som heter Forsvare din Hekker og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Forsvare din Hekker er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Forsvare din Hekker at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Forsvare din Hekker
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137331
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81309
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.