Spill Gratis

Krabbe Angrep

Spillet av dyr

Krabbe angrep

Krabbe Angrep Vurdering: 5/10

Krabbe angrep spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Krabber er angripe slottet! Stoppe dem før de ødelegge det og overleve i sju minutter! Instruksjoner: tegne sirkler rundt krabber. Fra sentrum til nedre høyre gjør en grønn sirkel. Fra sentrum til nedre venstre gjør en blå sirkel. Fra sentrum til toppen venstre gjør en hvit sirkel. Fra sentrum til øverst til høyre gjør en rød sirkel.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 13343 ganger. Vurdering 1328 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 654 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 13343 ganger
Krabbe Angrep

krabbe, angrep, sirkler, slott, farge, colours,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Krabbe Angrep for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Krabbe Angrep. Og husk at dette er et gratis spill som heter Krabbe Angrep og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Krabbe Angrep er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Krabbe Angrep at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Krabbe Angrep
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205057
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137349
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81321
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.