Spill Gratis

Mahjong med Dyrebilder

Spillet av dyr

Mahjong med dyrebilder

Mahjong med Dyrebilder Vurdering: 4/10

Mahjong med dyrebilder spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Målet med dette spillet er å danne par av fliser med samme dyr. Å starte, må du velge to fliser som ikke gisper på sidene. Hvis du ikke kan velge en brikke, er det fordi det er blokkert et sted. Når du velger to matchende fliser, forsvinner de. De fleste par velger to kort med samme bilde. Imidlertid, frukt eller blomster forsvinner med en hvilken som helst annen frukt eller blomster henholdsvis uten å være nøyaktig den samme. Fjern alle brikkene fra brettet, og du vinner.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 30534 ganger. Vurdering 615 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 2496 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 30534 ganger
Mahjong med Dyrebilder

Flash spill dyr kort for å få par identiske eller frukt, blomster og dyr. Å starte, må du velge to fliser som ikke er gisp fra høyre eller venstre. Lykke til! Du må gå å fjerne alle dyrene fra dekk making forsvinner er like. Den tradisjonelle spillet innrettet til bilder av dyr.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Mahjong med Dyrebilder for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Mahjong med Dyrebilder. Og husk at dette er et gratis spill som heter Mahjong med Dyrebilder og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Mahjong med Dyrebilder er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Mahjong med Dyrebilder at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Mahjong med Dyrebilder
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205034
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137318
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81299
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.