Spill Gratis

Invasjon av edderkopper

Spillet av dyr

Invasjon av edderkopper

Invasjon av edderkopper Vurdering: 5/10

Invasjon av edderkopper spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Prøv å overleve angrep av edderkopper! Du er din duk mat når tusenvis av edderkopper invadere deg. Du må forsvare territoriet. Skyt edderkoppene å drepe dem alle. Målet er å avslutte alle disse dyrene og overleve. Med musen peker på edderkoppen og klikk for å skyte. Du må kontrollere kulene, kan du ikke skyte uten følelse. Sikt og skyt deretter klikke på høyre museknapp. Drep alle disse forferdelige dyr.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 37513 ganger. Vurdering 477 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 3016 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 37513 ganger
Invasjon av edderkopper

Du må overleve angrep av tusenvis av edderkoppdyr. Invadere pulten din for maten. Du må skyte din pistol mange skudd til slutt med dem. Sikt med musa, tar søkelyset i den retningen angrepet kommer. O-punkter direkte til hvert dyr før du klikker. Ikke la det komme til deg, holde posisjonen og hindrer invasjonen når deg. Målet er å overleve invasjonen og får ingen av dyrene kommer til deg. Øv dine mål med hvert skudd. Ikke kast bort ammo, fordi du kan ende opp hvis du ikke er forsiktig.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Invasjon av edderkopper for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Invasjon av edderkopper. Og husk at dette er et gratis spill som heter Invasjon av edderkopper og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Invasjon av edderkopper er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Invasjon av edderkopper at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Invasjon av edderkopper
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137331
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81309
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.