Spill Gratis

Beltebiler med Raketter

Spillet av dyr

Beltebiler med raketter

Beltebiler med Raketter Vurdering: 2/10

Beltebiler med raketter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, er målet å lansere weasels inn målene i hvert nivå. Klikk og hold musa for å justere vinkelen og tvinge til å lansere weasel med en rakett. Kast den til vegger, tak eller gulv for å nå vanskelige områder. Prøv å holde røyskatt så nær midten av målet som mulig. Møte eller overgå nivå par å gå videre til neste nivå. For å få maksimal ildkraft, må du tid det slik at du starter weasel når pilen er så stor som mulig. Eksperimentere med forskjellige vinkler for å treffe vanskelige mål. Gå til nivået skjermen for valg mellom nivåene for å se et kart over det neste nivå.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6044 ganger. Vurdering 3599 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 2.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Vurdering basert på 2 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6044 ganger
Beltebiler med Raketter

Bare kaste røyskatter på mål i hvert nivå. Hold museknappen for å justere vinkelen der vil du kaste røyskatt, og å justere styrken der raketten vil bli kastet. Raketten vil sprette av veggene, malt, tak og alt, så dra nytte av dette for å nå målet ditt. Målet poengsum vil bli vist i øvre høyre hjørne av skjermen. Du er nødt til å score minst at for å gå videre til neste nivå. Hvis du finner et lite mål, prøve å nå det, fordi poengsummen belønning er galskap.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Beltebiler med Raketter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Beltebiler med Raketter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Beltebiler med Raketter og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Beltebiler med Raketter er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Beltebiler med Raketter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Beltebiler med Raketter
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205057
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137349
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81320
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.