Spill Gratis

Drapsmann Kattunge

Spillet av dyr

Drapsmann kattunge

Drapsmann Kattunge Vurdering: 5/10

Drapsmann kattunge spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, vil du spille som en søt pus. Når du starter vil du bli gitt 2 minutter for å drepe så mange mus og hamstere som du kan. Hver dreper vil gi deg tilbake en liten mengde tid. Komme dreper i rask rekkefølge vil øke din multiplikator. Drepe nødvendig antall fiender før tiden løper ut for å fortsette å spille. Bruk piltastene til å flytte, og bruk space kombinert med piltastene for å utføre spesialbevegelser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6400 ganger. Vurdering 3525 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 12 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6400 ganger
Drapsmann Kattunge

Bruk piltastene til å flytte, men når du bruker dem i kombinasjon med space, ender du opp med å utføre et spesielt trekk som kan hjelpe deg. Spesielt når du er omgitt av hamstere, og du vet ikke hvor du skal gå. Bruk venstre og høyre piltaster i kombinasjon med space for å utføre en dash. Bruk pil opp-tasten og mellomromstasten til å bruke tornado. Bruk ned-tasten og mellomromstasten til å bruke vinkelsliperen. Hvis du bruke mellomromstasten i luften, vil du utføre en super-dash.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Drapsmann Kattunge for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Drapsmann Kattunge. Og husk at dette er et gratis spill som heter Drapsmann Kattunge og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Drapsmann Kattunge er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Drapsmann Kattunge at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Drapsmann Kattunge
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25356 stemmer
Spilte
205272
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8396 stemmer
Spilte
137512
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8144 stemmer
Spilte
81498
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.