Spill Gratis

Dronte Jakt

Spillet av dyr

Dronte jakt

Dronte Jakt Vurdering: 7/10

Dronte jakt spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, er alt du trenger å gjøre skyte på dronten. Sikter er den viktigste delen av spillet, og du kan skyte ved å klikke på venstre museknapp. Vær forsiktig så du ikke å kaste bort kulene dine, fordi du bare får 5 skudd per runde. Du vil se kulen indikator på nedre venstre del av skjermen. Skyting dronten uten mangler vil tjene deg en poengdobleren. Jo høyere multiplikator, jo raskere du samle opp poeng. For nå dronte du bommer, vil du få en X, og du tydeligvis ikke ønsker å kaste bort disse. Hvis du får 6, er spillet over.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6060 ganger. Vurdering 3617 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 4 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6060 ganger
Dronte Jakt

På slutten av spillet kan du skrive inn navnet ditt, og du vil se hvor du står mot alle de andre dronte jegere. Hvis spillet ikke kjører så glatt som du ønsker, kan du endre kvalitetsinnstillingene ved å klikke på Q brev i øvre venstre hjørne, eller ved å trykke på Q-tasten på tastaturet for. Øke poengsummen din ved å treffe alle de dronten på rad uten mangler noen av dem. De dronten vil endre retning plutselig, så hold et øye med sine bevegelser. Dronten kan gå bak skyer og andre hindringer, så vær sikker på at du vet hvor de er. På sinnsyk vanskelighetsgrad, du bare har ett skudd for hver dronte, så vær forsiktig så du ikke å kaste bort ammo.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Dronte Jakt for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Dronte Jakt. Og husk at dette er et gratis spill som heter Dronte Jakt og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Dronte Jakt er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Dronte Jakt at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Dronte Jakt
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137327
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81308
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.