Spill Gratis

Fisk Fallende Fisk

Spillet av dyr

Fisk fallende fisk

Fisk Fallende Fisk Vurdering: 6/10

Fisk fallende fisk spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis online spillet er veldig enkel. Alt du trenger å gjøre er å flytte en katt fra venstre til høyre. Katten skal holde et reir, og poenget med å gå fra venstre til høyre er å fange så mye fisk som du kan, som det vil falle fra over og det vil falle i svært høye hastigheter. Det vil være mange typer fisk. Noen av dem vil du engang å unngå, fordi de vil mest sannsynlig bryte nettet, og da blir du nødt til å kjøpe en ny. Hvis dette skjer, men du ikke har penger til å kjøpe en ny en, så spillet er over.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6343 ganger. Vurdering 3560 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 10 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6343 ganger
Fisk Fallende Fisk

Katten vil holde på å flytte til den når en kant av skjermen, noe som betyr at du bare er nødt til å trykke på pil venstre eller høyre én gang. Dette kompliserer spillet litt, fordi fisken fortsetter å få mindre og faller raskere. Prøv å gjøre katten kommer til fisken når den passerer linjen. Den annen fisk som du vil finne er ørekyt, karpe, laks, ørret, flygefisk, ål, sjøstjerner, klovnefisk, hai, kulefisker, sjøhester, gull fisk, muslinger og reker. De dårlige er seilfisker, kråkeboller, skjell og steiner.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fisk Fallende Fisk for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Fisk Fallende Fisk. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fisk Fallende Fisk og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Fisk Fallende Fisk er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fisk Fallende Fisk at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fisk Fallende Fisk
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205034
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137318
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81299
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.