Spill Gratis

Fisk Jakt Fugler

Spillet av dyr

Fisk jakt fugler

Fisk Jakt Fugler Vurdering: 8/10

Fisk jakt fugler spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, er det eneste målet å fange så mange fugler som du kan, for å score så mye poeng som du kan. For å flytte den lille fisken, må du bruke piltastene på tastaturet ditt. Se opp for større fisk, de vil spise deg så snart de berører deg, så husk at du alltid svømme fortere enn dem. Når du hopper ut av overflaten, husker ikke å lande på øya, eller du vil dø. Så vel som om du la større fisk spise deg. Hoppe gjennom ringer og traff lilla ballene for bonuser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5752 ganger. Vurdering 3585 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 4 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5752 ganger
Fisk Jakt Fugler

Trikset er å svømme i sirkler rundt øya for å få fugler raskere. Å score enda flere poeng, prøver å hoppe gjennom ringer når du ser dem, eller fange mer enn én fugl på en gang. Du vil spille som en liten sulten fisk som er i stand til å hoppe veldig høyt, så du blir nødt til å dra nytte av sine evner til å fange fuglene. Hvis du ser en lilla ball, fange den, til å utføre akrobatiske stunts når du hopper ut av overflaten, noe som vil gi deg flere poeng.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fisk Jakt Fugler for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Fisk Jakt Fugler. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fisk Jakt Fugler og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Fisk Jakt Fugler er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fisk Jakt Fugler at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fisk Jakt Fugler
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205047
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137332
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81309
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.