Spill Gratis

flygende gris

Spillet av dyr

Flygende gris

Flygende gris Vurdering: 10/10

Flygende gris spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du må hjelpe en liten gris som ønsker å fly gjennom luften. Du må kjøpe i butikken vinger og fly oppgraderinger for å vare lenger. Samle alle epler og frukt du finner å kjøpe oppgraderinger og fly høyere enn noensinne. Unngå flygende kyllinger og uværsskyer.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6163 ganger. Vurdering 3669 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 10.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Vurdering basert på 2 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6163 ganger
flygende gris

En utfordring der du må hjelpe den lille grisen som flyr på himmelen. Samle stjerner, frukt og alt du finner i himmelen for å kjøpe oppgraderinger i butikken gulv til karakteren. Unngå flygende kyllinger og stormskyer som vil gjøre at du mister spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter flygende gris for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt flygende gris. Og husk at dette er et gratis spill som heter flygende gris og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill flygende gris er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt flygende gris at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

flygende gris
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137331
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81309
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.