Spill Gratis

Frosk Fly Spise

Spillet av dyr

Frosk fly spise

Frosk Fly Spise Vurdering: 7/10

Frosk fly spise spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hjelp frosken i dette på linje spill som vil spise alle fluene i hvert nivå. For å gjøre dette, kan du starte din tunge å fange dem eller holde seg til ting, og du kan også hoppe å flytte rundt på scenen. Når du blir tatt alle fluene du gå til neste nivå. Du er nødt til å tenke litt mer på hvert nivå, men hvis du har problemer på?.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 18073 ganger. Vurdering 1204 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 1032 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 18073 ganger
Frosk Fly Spise

Gratis på linje spill om en frosk fanger fluer med tungen. I naturen, er frosker og padder matet med sin tunge, som er dekket med et klebrig stoff som brukes til å fange insekter de beiter på.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Frosk Fly Spise for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Frosk Fly Spise. Og husk at dette er et gratis spill som heter Frosk Fly Spise og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Frosk Fly Spise er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Frosk Fly Spise at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Frosk Fly Spise
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205034
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137318
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81299
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.