Spill Gratis

Hamster Ball

Spillet av dyr

Hamster ball

Hamster Ball Vurdering: 6/10

Hamster ball spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Harry var nyter en liten tur rundt i hagen i sin hamster ball, men nå den onde katten har han fanget og blir hans ekle tjenere til å angripe! Kan du få Harry trygt gjennom slutten? Hoppe på toppen av fiender for å saft dem, og gjøre det på alle av dem for å få koden til å åpne låsen og komme til neste nivå. Hvis Harry går tom for energi, er det spillet i, så se opp for mat å erstatte den. Bruk kartet til å finne skurkene og mat. Du scorer poeng for å drepe skurkene, hoppe på toppen av padder verktøy og krasje en akterdekk. Du mister poeng for å knuse planter og bruk av mat.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6047 ganger. Vurdering 3279 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 24 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6047 ganger
Hamster Ball

De hamstere er veldig søt gnagere som alle mener de er morsomme. En hamster spill som du vil ha mye moro, ikke bare med spillet, men med de bedårende hamstere også.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Hamster Ball for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Hamster Ball. Og husk at dette er et gratis spill som heter Hamster Ball og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Hamster Ball er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Hamster Ball at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Hamster Ball
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
203907
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
136239
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
80175
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.