Spill Gratis

Hår baller

Spillet av dyr

Hår baller

Hår baller Vurdering: 10/10

Hår baller spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Noen dyr formet som hår baller av farger okkuperer territoriet ditt, du må rulle dem for å få dem av plenen din. Gjør håret kulelager i en retning og traff den andre til å forlate bare ett. Ballene roterer i en retning og du må komme, slik at bare en. Det er et lett spill av ferdighet som alle barn kan leke. Det er enkelt og morsomt. Morsomme hår baller farger er for landet og må kaste dem alle ut. Sikker på at du får, og tilbringe en god tid med det.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6928 ganger. Vurdering 3523 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 10.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Vurdering basert på 8 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6928 ganger
Hår baller

Flytt ballene hårfarger for feltet for å forsvinne. Du må slå hverandre til å rulle og utenfor skjermen. Landet er et sjakkbrett med firkanter og flytte bare i én retning. Treff en farget ball for å snu og gå av bana. Hver er en annen farge, som rød, blå, lilla eller grønn. Når det er et slag, opptar en plass ved siden av den andre og den neste. Et spill av dyktighet, morsomt og underholdende å ha en god tid. En liten intellektuell utfordring å følge retningen av hver av de små hårete dyr.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Hår baller for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Hår baller. Og husk at dette er et gratis spill som heter Hår baller og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Hår baller er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Hår baller at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Hår baller
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137331
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81309
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.