Spill Gratis

Insekt Krig

Spillet av dyr

Insekt krig

Insekt Krig Vurdering: 5/10

Insekt krig spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En gratis på linje spill der du må kjempe mot en annen koloni av insekter, for kontroll av tilgjengelige reir. Send en larve til tomme reir, og spre dine enheter, og deretter ta på et reir okkupert av en fiende å ta kontroll over alle reir. Du må gå å flytte larvene har reir mest de som trenger flere enheter, spesielt de nye reir som fanger. En krig av insekter venter i denne blitz spill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9050 ganger. Vurdering 2390 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 120 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9050 ganger
Insekt Krig

Dette spillet blander insekter med erobringen og strategispill, med en svært enkel spilling, men ganske underholdende. Rask maur, biller sterke, alle kjemper denne krigen med insekter.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Insekt Krig for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Insekt Krig. Og husk at dette er et gratis spill som heter Insekt Krig og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Insekt Krig er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Insekt Krig at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Insekt Krig
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137327
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81308
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.