Spill Gratis

Kanin Mot Muterte Grønnsaker

Spillet av dyr

Kanin mot muterte grønnsaker

Kanin Mot Muterte Grønnsaker Vurdering: 7/10

Kanin mot muterte grønnsaker spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet en modig kanin må innse det alene mot en stor hær av muterte grønnsaker som vil prøve å drepe den. Men for at andre dyr er på sin side, og fuglene vil slippe våpen du vil møte lettere til grønnsaker. Flytt kanin med piltastene og angripe og skyt med mellomromstasten i denne morsomme gratis blitz spill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 15682 ganger. Vurdering 1416 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 1262 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 15682 ganger
Kanin Mot Muterte Grønnsaker

Kanin kampspillet myrdet grønnsaker, frukt og grønnsaker mutanter angripe en kanin som er forsvart med en treplate og våpen som bringer kråkene.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kanin Mot Muterte Grønnsaker for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Kanin Mot Muterte Grønnsaker. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kanin Mot Muterte Grønnsaker og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Kanin Mot Muterte Grønnsaker er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kanin Mot Muterte Grønnsaker at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kanin Mot Muterte Grønnsaker
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137331
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81309
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.