Spill Gratis

Kjør Dino, kjøre

Spillet av dyr

Kjør dino, kjøre

Kjør Dino, kjøre Vurdering: 6/10

Kjør dino, kjøre spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Kanskje ikke et spill som tiltrekker seg oppmerksomhet for sin grafikk, minner om dataspill fra 80-tallet, men Run Dino, er run bemerkelsesverdig for den hastigheten du kjører dinosaur i Jurassic katastrofe. Du kan tilpasse din dinosaur, og du avtale med piler, bare invitere deg til å spille, og du bare oppdage de overnaturlige evner som har denne dinosaur, kanskje adrenalinet før umiddelbar død gjør hoppe, fly, kjøre Fashion det gjør. Skynd deg å passere skjermen før den store meteorittfall og ødelegge din verden.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5818 ganger. Vurdering 3679 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 22 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5818 ganger
Kjør Dino, kjøre

Har vist adrenalinet hastigheten på disse spillene, vil du elske måten de spiller på, måten de kjører dinosaur, hans måte å hoppe. Grafikken av åttitallet oppveies av hastigheten på bevegelsen. Beware gropene der du kan slippe dinosaur, og at han vil dø begravd av fallende steiner fallende meteoritt.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kjør Dino, kjøre for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Kjør Dino, kjøre. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kjør Dino, kjøre og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Kjør Dino, kjøre er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kjør Dino, kjøre at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kjør Dino, kjøre
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137327
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81308
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.