Spill Gratis

Kylling Hopp

Spillet av dyr

Kylling hopp

Kylling Hopp Vurdering: 8/10

Kylling hopp spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spill handler om å gjøre kyllingen hoppe og unngå hindringer. Det er tre kylling i denne ferdigheten spillet, og hver og en av dem ønsker å spise. Hoppe over hindringer og samle eggene og de små ormer. Hvis du ikke gjør det, vil du miste et hjerte, og hvis du går tom for hjerter, vil du miste! Bare bruke musen til å klikke og kylling vil hoppe. Det vil også sakte flytte til hvor den peker.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8001 ganger. Vurdering 2753 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 36 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8001 ganger
Kylling Hopp

Som en av de vanligste og utbredte husdyr, er det flere kyllinger i verden enn noen andre arter av fugl. Mennesker holder høner primært som en kilde til mat, forbruk både deres kjøtt og deres egg. Visste du at mennesker først tamme kyllinger av indisk opprinnelse med sikte på pikken slåss?

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kylling Hopp for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Kylling Hopp. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kylling Hopp og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Kylling Hopp er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kylling Hopp at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kylling Hopp
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205057
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137349
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81321
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.