Spill Gratis

Lansere Pingviner

Spillet av dyr

Lansere pingviner

Lansere Pingviner Vurdering: 6/10

Lansere pingviner spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Disse pingvinene er gal! De har evnen til å drive seg selv til en svært høy høyde, akkurat som om de var raketter! Målet i spillet er å gjøre dem gå så høyt som de kan, så først må du starte dem ved å klikke på dem. Når de er oppe i luften, må du være forsiktig så du ikke mister dem, og å holde klikke på dem slik at de kan fortsette å ta høyde. I det øyeblikket du går glipp av en klikk, er spillet over!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7447 ganger. Vurdering 3189 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 40 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7447 ganger
Lansere Pingviner

Pingviner er en art av flygning sjøfugl, som distribueres bare i den sørlige halvkule, særlig i nordlige breddegrader, som Sydpolen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Lansere Pingviner for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Lansere Pingviner. Og husk at dette er et gratis spill som heter Lansere Pingviner og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Lansere Pingviner er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Lansere Pingviner at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Lansere Pingviner
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205034
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137318
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81300
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.