Spill Gratis

Omsorg for en Seler

Spillet av dyr

Omsorg for en seler

Omsorg for en Seler Vurdering: 8/10

Omsorg for en seler spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet må du ta vare på en søt seler. Det er sjelden å ha en seler som kjæledyr, i dette blitz spillet kan du oppleve. Styre mus, må du rense den ved hjelp av pensel, en slange og et håndkle, også mate og kle henne opp. Følg instruksjonene på omsorgsperson for hva du skal gjøre til enhver tid, og du har en ryddig og lykkelig seler. Når du er ferdig vil du se utseendet av Seler ditt, og se poengene som gir din omsorgsperson.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9709 ganger. Vurdering 2140 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 92 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9709 ganger
Omsorg for en Seler

Seler trenger rikelig med omsorg, og er veldig delikat, så det beste stedet den kan leve i frihet, eller i dyreparker, fordi i dem de gir habitat egenskaper som sel trenger. I tillegg er det mange triks å lære lek og moro med sine trenere.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Omsorg for en Seler for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Omsorg for en Seler. Og husk at dette er et gratis spill som heter Omsorg for en Seler og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Omsorg for en Seler er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Omsorg for en Seler at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Omsorg for en Seler
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205057
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137349
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81321
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.