Spill Gratis

Plass Katt Copter

Spillet av dyr

Plass katt copter

Plass Katt Copter Vurdering: 7/10

Plass katt copter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Din plass katten har blitt sittende fast i en hule, og du må kontrollere sin jetpack å kjøre den i sikkerhet. Alt du trenger å gjøre er å klikke og holde hvor som helst på skjermen for å flytte katten din opp, og slipp for å gå ned. Unngå steinene og veggene i hulen, men samle så mye mynter som du kan. Hvor langt ned i grotten kan du gjøre det?

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6539 ganger. Vurdering 3336 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 14 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6539 ganger
Plass Katt Copter

Dette er en klassisk copter spill, bortsett fra helikopteret være en katt nå. Å spille det, hold knappen for å holde copter i luften. Hvis du slipper, vil helikopteret fritt fall. Hvis du holder inne knappen for lenge, vil den fly for høyt og traff toppen av grotten. Så prøv å oppnå balanse og fly ditt helikopter til sikkerhet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Plass Katt Copter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Plass Katt Copter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Plass Katt Copter og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Plass Katt Copter er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Plass Katt Copter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Plass Katt Copter
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205039
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137324
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81303
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.