Spill Gratis

Samle Gulrøtter

Spillet av dyr

Samle gulrøtter

Samle Gulrøtter Vurdering: 6/10

Samle gulrøtter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spill handler om en svært følsom kanin som må få alle gulrøtter fra minefeltet. Dens spesielle evner er å oppdage gruvene med radar sin. Bruk dette for å unngå miner og fiender. Vær rask, smart og heldig for å få alle gullmedaljer tilgjengelig. WASD eller piltastene eller musen vil flytte kanin. Hold Mellomrom å sikte, slipper Mellomrom for å kaste gulrøtter. Hold Ctrl å sikte, slipp Ctrl for å skyte (du trenger en spesiell briller for det).

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7664 ganger. Vurdering 3002 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 22 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7664 ganger
Samle Gulrøtter

Kaniner er små pattedyr som finnes i mange deler av verden. Kaniner lever i grupper, og deres leveområder inkluderer enger, skog, skoger, gressletter, ørken og våtmark. Kaninen lange ører (som kan være mer enn 10 cm) er trolig for å oppdage rovdyr.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Samle Gulrøtter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Samle Gulrøtter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Samle Gulrøtter og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Samle Gulrøtter er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Samle Gulrøtter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Samle Gulrøtter
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205039
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137324
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81303
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.