Spill Gratis

spartansk kattedyr

Spillet av dyr

Spartansk kattedyr

Spartansk kattedyr Vurdering: 8/10

Spartansk kattedyr spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet styrer du Leonidas, en løve av Sparta, lederen av den spartanske soldater. Du må kaste spyd dyktig threading leder av reptiler som angriper byen. Leonidas er mester og konge av Sparta, og spydet kan drepe dem.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5929 ganger. Vurdering 3702 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 2 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5929 ganger
spartansk kattedyr

Å skyte spyd, bør du peke mus. Jo lenger du klikker vil ha skutt sterkere. Du må vurdere lignelsen som vil spydet etter kast til fiender. Spretter av skjoldene og unngå å gi borgere.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter spartansk kattedyr for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt spartansk kattedyr. Og husk at dette er et gratis spill som heter spartansk kattedyr og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill spartansk kattedyr er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt spartansk kattedyr at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

spartansk kattedyr
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
204918
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137209
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81205
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.