Spill Gratis

Spise Insekter

Spillet av dyr

Spise insekter

Spise Insekter Vurdering: 5/10

Spise insekter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet er du en kameleon behov for å spise insekter. For å spille du vil bruke tungen din, må du peke med musen og klikk for å sparke tungen mot dyr. Du må være forsiktig fordi du bare har ti forsøk på hvert nivå. Fang så mange insekter som du kan for å passere nivået og vinne spillet. Det finnes forskjellige typer dyr, farger og størrelser og de ​​har forskjellige resultat. Fange fluer og veps og tjene poeng.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 15013 ganger. Vurdering 1318 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 600 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 15013 ganger
Spise Insekter

Skytespill. En kameleon har å mate på fluer. For å starte spillet må du gjøre å fange fluer. Bruk musen som en kontroll for å sikte og skyte spill mot insekter. Du må fange så mange bugs å få flere poeng. Insekter flyr inn i natten, og du må fullføre så mange av dem. Du har ti forsøk med tungen på alle nivåer.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Spise Insekter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Spise Insekter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Spise Insekter og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Spise Insekter er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Spise Insekter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Spise Insekter
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205057
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137349
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81321
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.