Spill Gratis

Super Mus 3D

Spillet av dyr

Super mus 3d

Super Mus 3D Vurdering: 7/10

Super mus 3d spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet i 3D, må du redde kjæresten din fanget i Mus byen. Ditt mål er å fly gjennom byen, og redde henne igjen for et ekstra liv i belønning. Se opp for bygninger eller noe annet som du flyr - treffer dem vondt. Prøv å plukke opp super dirigent mynter som flyter på ulike punkter i spillet fordi de vil gi deg bonuspoeng!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6632 ganger. Vurdering 3371 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 18 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6632 ganger
Super Mus 3D

Viktigst, sparer henne blir mer kritisk som du avanserer gjennom nivåene, slik at du skal fly mye raskere hver gang. Du trenger en stødig hånd og et sterkt hjerte.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Super Mus 3D for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Super Mus 3D. Og husk at dette er et gratis spill som heter Super Mus 3D og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Super Mus 3D er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Super Mus 3D at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Super Mus 3D
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137331
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81309
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.