Spill Gratis

T-Rex i London

Spillet av dyr

T-rex i london

T-Rex i London Vurdering: 8/10

T-rex i london spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er en Tyrannosaurus Rex som sår frykter London. På hvert skjermbilde vil informere deg hvor mange londonere må spise. Bruke musen til direkte munningen av tyrannosaurus, og retten til å spise knapp, resten av bevegelsene har å gjøre med viktige datoer. når du har spist alle mennesker i denne skjermen, kan du gå til neste, være forsiktig i de følgende skjermbildene, begynte londonere skyte sine våpen for å forsvare seg.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6284 ganger. Vurdering 3655 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 36 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6284 ganger
T-Rex i London

Definitivt en overraskende spill, london og en tyrannosaurus, finne alle de skjulte røde telefonkiosker, eller den berømte engelske puben, som skjuler den fryktede T-Rex som går gjennom gatene i London London spise alt kan.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter T-Rex i London for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt T-Rex i London. Og husk at dette er et gratis spill som heter T-Rex i London og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill T-Rex i London er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt T-Rex i London at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

T-Rex i London
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205057
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137349
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81321
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.