Spill Gratis

kanin vs fingre

Spillet av dyr

Kanin vs fingre

Kanin vs fingre Vurdering: 5/10

Kanin vs fingre spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hovedmålet med dette spillet er å skyte og eliminere fingrene. Mutanter fingrene går hopping å angripe deg, må du være rask og skyte dem. På hvert nivå fiendene blir vanskeligere å drepe. Før du starter spillet, kan du velge vanskelighetsgraden. Å gå ved hjelp av piltastene eller bokstaven W (opp), S (ned), A (til venstre) og D (til høyre). Å skyte må du sikte med musen og klikk på venstre knapp. Ikke la denne store hær av fingrene ende opp med deg og ha det gøy med denne modige kanin!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 13072 ganger. Vurdering 1737 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 486 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 13072 ganger
kanin vs fingre

Dette spillet er noe forskjellig fra andre dyr eller skytespill. Du kan kjøpe forskjellige våpen, som for eksempel miner, eksplosiver og bomber. Dette online spillet er satt i en miniatyr verden hvor hverdagslige objekter er en del av byen. En kanin har å drepe fingrene. Du må kontrollere kanin med stor smidighet for å hindre fingre og andre fiender du fjerner helse. Hvis helsen din karakter er over, også ender det spillet. Kjør mens skyting kuler slik at fingrene ikke la livløs.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter kanin vs fingre for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt kanin vs fingre. Og husk at dette er et gratis spill som heter kanin vs fingre og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill kanin vs fingre er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt kanin vs fingre at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

kanin vs fingre
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137327
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81308
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.