Spill Gratis

Trekkfugler

Spillet av dyr

Trekkfugler

Trekkfugler Vurdering: 8/10

Trekkfugler spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er et spill om en flokk med trekkfugler tapte i tid. Mens flyr hjemover, flokken strays av kurs i Bermuda Trekant. Plutselig er de fuglene trukket inn i en virvel, slynget gjennom et ormehull, og tapte i tid. Som spillere fremgang gjennom multi-kapittelet historien, finner de seg vill i steder som istiden under de siste meteorsvermene som drepte dinosaurene, i helvete scape av et post-apokalyptisk fremtid der mennesket settes opp mot maskin, de høye tidevannet av Industriell alder hvor kull-brenning møller utslette solen, Kina under Han-dynastiet og advent av fyrverkeri, den mytologiske alder av antikkens Hellas, og selv den vestlige fronten av første verdenskrig hvor eksplosjoner av sennepsgass og hund-bekjempelse fly gjør det nesten umulig å lagre brevduer flyr over slagmarken. Det er opp til deg å bruke dine kunnskaper i flokken å lede dine fugler trygt hjem til villmarken i dagens Canada. Flytt musen for å styre flokken vekk fra fly, stormer, gift, og andre dødelige hindringer. Klikk på musa for å endre flokk leder. Trykk mellomromstasten for å pause spillet. Tilbring ferdighetspoeng på tilrettelegging for ulike fuglearter. Tilpass flokk atferd ved å endre rang. Ha en blast!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7210 ganger. Vurdering 3121 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 42 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7210 ganger
Trekkfugler

I dette spillet har fugl migrasjon mye å gjøre. Fugl migrasjon er den vanlige sesongmessige reisen foretas av mange arter av fugler. Imidlertid kan den type spill være overlevelse. Hovedmålet for disse overlevelse spillene er å bare holde seg i live, bekjempe fiender eller løse gåter kan være tilfeldig. Noen sentrale elementer er ressurssparing (helse og ammunisjon, for eksempel), et fiendtlig miljø (typisk post-apokalyptisk eller overnaturlig).

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Trekkfugler for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Trekkfugler. Og husk at dette er et gratis spill som heter Trekkfugler og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Trekkfugler er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Trekkfugler at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Trekkfugler
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205046
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137331
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81309
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.