Spill Gratis

Virtuell Kattunge

Spillet av dyr

Virtuell kattunge

Virtuell Kattunge Vurdering: 6/10

Virtuell kattunge spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Vil du ha en katt som kjæledyr? Hvis du ikke kan ha en ekte en, i det minste du kan ta vare på dette pus hygiene. Du kan snakke på mikrofon koblet til datamaskinen, gir den et godt bad, tørke pelsen bruke tørketrommel, rene tenner og strøk kattungen på ulike kroppsdeler. Denne bedårende oransje katt kommer til datamaskinen din med denne virtuelle kjæledyr spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 14099 ganger. Vurdering 1418 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 906 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 14099 ganger
Virtuell Kattunge

Flash spill virtuelle katt omsorg. På linje spillet virtuelle kjæledyr, en kattunge du kan vaske, tørke håret eller pusse tennene. Caress denne katten som din egen virtuelle kjæledyr. Han vil alltid være venter på deg på vår hjemmeside, slik at du delta ham når som helst.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Virtuell Kattunge for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Dyr flash spill kalt Virtuell Kattunge. Og husk at dette er et gratis spill som heter Virtuell Kattunge og det er relatert til Dyr. Vårt nye spill Virtuell Kattunge er en av de beste spillene i Dyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Virtuell Kattunge at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Virtuell Kattunge
BAKSIDE

Dyr mest spilte spillene

Charlie Anda SPILLER ►

Charlie anda

6
6 av 10 - 25350 stemmer
Spilte
205057
ganger

Instruksjoner: Prøv å komme til slutten av hvert nivå, samle mynter og diamanter. Du må overvinne alle hindringer. Hoppe på fiender du dreper. Plattform spill som har en søt andebryst heter Charlie. Løpe og hoppe gjennom nivåer, grip våpen og prøver å overleve. Du må gå en skog hvor dyrene må jage og angripe deg som frosker eller bier. Prøv de andre dyrene ikke berøre og komme til bunnen av skjermen. Samle alle premiene du kan i hvert nivå. Mario-stil plattform spill om en søt ...

Oksen vs Kua SPILLER ►

Oksen vs kua

4
4 av 10 - 8394 stemmer
Spilte
137348
ganger

Dyret du har valgt (det kua eller oksen) konkurrerer mot andre i et brød spiser konkurranse. Hjelp konkurrent til å vinne ved å trykke så fort du kan på venstre knapp på musen ...

Liten Piranha SPILLER ►

Liten piranha

6
6 av 10 - 8138 stemmer
Spilte
81320
ganger

Du er en liten piranha, men ikke for lenge! Målet ditt er å svømme rundt og spise så mange lite fisk som mulig til slutt vokse til en enorm piranha. Vær forsiktig så du ikke får tatt av større fisk som de ikke har problemer med å spise deg.