Spill Gratis

Krigeren

Spillet av eventyr

Krigeren

Krigeren Vurdering: 6/10

Krigeren spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, vil du bli en kriger som stiller ut på sin måte å redde sitt folk fra fiender. Denne oppgaven er en stor utfordring, og du har overvunnet til mange fiender ...

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 22583 ganger. Vurdering 778 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 1932 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 22583 ganger
Krigeren

erobring, fiender, kriger, eventyr,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Krigeren for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Krigeren. Og husk at dette er et gratis spill som heter Krigeren og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Krigeren er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Krigeren at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Krigeren
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77644
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65046
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43313
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.