Spill Gratis

Turtix

Spillet av eventyr

Turtix

Turtix Vurdering: 6/10

Turtix spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Men han trenger din hjelp. Du vil lede Turtix gjennom vakre spillet verdener sprengning med visuelle detaljer. Gjennom reisen din, vil du støte på nye fiender og overvinne dem med hjernen og smidighet. Og du vil kjøre blendende doble hopp som du samler inn gems og søk etter små skilpadder.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 77945 ganger. Vurdering 173 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 13398 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 77945 ganger
Turtix

Turtix, plattform, arcade,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Turtix for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Turtix. Og husk at dette er et gratis spill som heter Turtix og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Turtix er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Turtix at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Turtix
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65322
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43601
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.

tovinger mann SPILLER ►

Tovinger mann

6
6 av 10 - 5214 stemmer
Spilte
30624
ganger

I dette spillet er du en mann som tovinger.iit du vil bruke piltastene