Spill Gratis

Beskytt appelsiner

Spillet av eventyr

Beskytt appelsiner

Beskytt appelsiner Vurdering: 7/10

Beskytt appelsiner spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Det er en verden fiendtlig innstilt til appelsiner og du må beskytte disse fruktene av alle farene som truer dem. Du må plassere appelsiner på et trygt sted og beskytte dem mot sur ​​nedbør. Et spill med en tegneserie estetikk som du må beskytte appelsiner fra skyene som faller sure dråper som dreper appelsiner. Du må beregne det beste stedet å ta eller hvordan man kan få frukt til et trygt sted. Hvert nivå er mer komplisert enn den forrige. Bruk musen til å plassere frukt eller sørge for at de kommer til ham i stedet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7179 ganger. Vurdering 3510 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 68 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7179 ganger
Beskytt appelsiner

Lev ut eventyret på beskyttelse til appelsiner, er disse fruktene truet og drept av sur nedbør skyer som faller dråper som ødelegger. Du må bruke den oransje frukten eller bygge en trygg havn for dem. Med en estetisk og morsom musikk må du gjøre en rekke grep for å bygge et trygt miljø for dem. Skyene passerer over himmelen og droppet syre regndråper som er skadelige. Det ligner tett de estetiske fuglevilt, men igjen dette er en morsom idé.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Beskytt appelsiner for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Beskytt appelsiner. Og husk at dette er et gratis spill som heter Beskytt appelsiner og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Beskytt appelsiner er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Beskytt appelsiner at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Beskytt appelsiner
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77750
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65144
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43421
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.