Spill Gratis

Brannmenn

Spillet av eventyr

Brannmenn

Brannmenn Vurdering: 7/10

Brannmenn spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spill der brannmenn har å slukke en brann. Det var en brann, og du må gå med slangen for å slukke brannen. Flammer inne i hus, bygninger og gater. Du må kontrollere vanntrykk og retning for å nå alle branner og å slukke branner. Klikk for å styre retningen av vannstrålen fra slangen. Slå av alle brannene før tiden løper ut for å vinne.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5468 ganger. Vurdering 3608 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 34 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5468 ganger
Brannmenn

Brannmenn ankommer åstedet for brannen, brennende bygninger og må redde alle. I dette spillet er du en av dem brannmenn fagfolk som trenger å avslutte hver av utbrudd, der flammene er i eller ut røyken. Rett slangen og traff vannstråle i riktig retning og i riktig vinkel slik at vannet når hvert av punktene. Noen ganger må du gjøre det gjennom vinduene for å fukte møbler inni.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Brannmenn for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Brannmenn. Og husk at dette er et gratis spill som heter Brannmenn og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Brannmenn er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Brannmenn at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Brannmenn
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77771
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65166
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43436
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.