Spill Gratis

Kutt tauet av galgen

Spillet av eventyr

Kutt tauet av galgen

Kutt tauet av galgen Vurdering: 5/10

Kutt tauet av galgen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Bevis dine mål med baugen, som du må kutte tauet av galgen hvor er vennene dine med et skudd med pil uten å skade dem. Du må sikte baugen og skyte pilen i retningen og styrken som kreves for å kutte tauet som holder dem. Du må være forsiktig for ikke å såre dine venner med piler, tre slag de dør. Du kan bruke din pistol for å drepe bødlene som ser galgen. Du har en begrenset tid for hver skjerm. Frigjøre dine venner og vis dine mål med pil og bue.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6935 ganger. Vurdering 3528 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 32 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6935 ganger
Kutt tauet av galgen

Spill av dyktighet og nøyaktighet der du bruker baugen. Du må sikte nøyaktig og beregne retning og styrke nødvendig gode. Du må kutte tauet som henger hvor vennene dine er. Du kan bruke våpenet til å drepe bødlene ha din fengslet venner. Klipp tauene før kvelende, har du en begrenset tid til å passere hvert skjermbilde. Du må frigjøre dine venner før de drukner. Det er en frist til å passere hvert nivå og at alle tegnene er løslatt uskadd.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kutt tauet av galgen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Kutt tauet av galgen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kutt tauet av galgen og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Kutt tauet av galgen er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kutt tauet av galgen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kutt tauet av galgen
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77756
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65150
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43425
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.