Spill Gratis

elektrisk gutt

Spillet av eventyr

Elektrisk gutt

Elektrisk gutt Vurdering: 3/10

Elektrisk gutt spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette blond gutt har elektriske krefter, og han stjerner i denne grafiske eventyr. For å kontrollere spillet trenger du bare din datamus. Du må klikke på elementene du ser på scenen, og du må rydde vei for hovedpersonen. Når du tror fyren kan gå gjennom det nivået uten problemer, klikk på ham og han vil begynne å gå til neste nivå. Gjennom dette spillet er du nødt til å se ut i alle detaljer, løse oppgaver og gåter og møte fiender og stadig kraftigere roboter.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6391 ganger. Vurdering 3625 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 8 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6391 ganger
elektrisk gutt

I grafisk eventyrspill bør du alltid være oppmerksom på alle de elementene som omgir oss. Alt kan være et nyttig verktøy for å oppnå våre mål. Du må også løse noen gåter for å låse opp dørene og gå videre. Denne sjangeren av dataspill ble populært i tiårene av 80-tallet og 90-tallet. I disse årene dukket opp mange PC-spill av denne sjangeren, og de ​​var svært vanedannende spill som tvinges til å tenke.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter elektrisk gutt for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt elektrisk gutt. Og husk at dette er et gratis spill som heter elektrisk gutt og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill elektrisk gutt er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt elektrisk gutt at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

elektrisk gutt
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77756
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65150
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43425
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.